Welkom bij Wij Sporten.nl

Op zoek naar een nieuw levensgevoel, een actiever leven of wilt u uw lievelings jeans weer aan? De zachte Fitness-Revolutie zorgt er voor met de bouwstenen Nordic Walking, Fietsen, Hardlopen, Skeeleren. Binnen vier tot zes weken merkt u de resultaten.

Wij Sporten.nl doet een aantal van activiteiten. De Wij Sporten Tennisschool verzorgt al enige jaren tennislessen bij het universiteits Sportcentrum Olympos in Utrecht. Daarnaast kunt u via Wij Sporten.nl kennismaken met verschillende sporten, die geintroduceerd worden. De eerste sporten, die geintroduceerd werden zijn Nordic Walking op drie niveau's en Speedminton. In 2009 werd cricket voor het eerst in het programma opgenomen.

Voor seizoen 2010-2011 wordt het programma voor Nordic Walking Groep Kromme Rijn verder uitgebreid met Nordic Walking beginners groepen en Nordic Running en Skiken. Daarvoor wordt in Oktober de Nordic Weken georganiseerd.
Op het programma staan de Maak kennis met Nordic Walking Beginners, Gevorderden cursussen. Nordic Running komt als nieuwe activiteit op het programma te staan en in samenwerking met VASA sport uit Cothen wordt een Skike kennismaking georganiseerd.

In het voorjaar wordt de Cricket promotie opgepakt, mede door de Wereldkampioenschappen cricket in India, Sri Lanka en Bangladesh.
Afhankelijk van de tijd worden eventueel nog andere activiteiten ontwikkeld.


Could not connect to MySQL (Main connection)

Overzicht en inschrijven voor de
Wij Sporten activiteiten

Datum Type Begintijd Activiteit Aantal Inschrijven